Wij geloven in persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen

Numan Assurantiën


Numan Assurantiën is een familiebedrijf, opgericht in 1950. Inmiddels staat de derde generatie al weer aan het roer. In de jaren dat het bedrijf bestaat, is er veel veranderd in de verzekeringswereld. Natuurlijk zijn wij mee veranderd. Echter wel op onze eigen manier! Dat betekent dat we altijd:
  • Degelijk en gefundeerd advies geven: We doen ons huiswerk!
  • Uw klantbelang voorop hebben: We zijn betrokken
  • De tijd nemen voor persoonlijk contact

Onafhankelijk advies


Daarbij helpt het dat ons bedrijf volstrekt onafhankelijk is; geen enkele bank of verzekeraar heeft een belang in ons kantoor. Dat zorgt ervoor dat we maximaal de ruimte hebben om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Wel zo prettig. Voor u en voor ons.

Wij hechten er waarde aan u optimaal te begeleiden in het beslissingsproces naar uw ideale verzekeringspakket. Bij ons kunt u het naadje van de kous te weten komen als dat is wat u wilt. En natuurlijk geven we ook graag advies voor uw specifieke situatie. Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren doen we dat immers al jaren. Heeft u een verzekeringspakket bij ons en is er sprake van schade? Ook dan begeleiden we u vanaf de eerste schademelding tot aan de definitieve schade-uitkering. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Wietse Numan


Wietse Numan


Persoonlijk, betrokken, no-nonsense, degelijk en een nuchtere kijk op de zaken. Een korte maar heldere manier van communiceren. Dat is in een notendop mijn manier van werken. Daarbij streef ik naar een plezierig en open contact met mijn klanten.

Alles wat met verzekeren te maken heeft is voor de meeste mensen onbekend terrein. Wij halen er voldoening uit wanneer we onze klanten kunnen helpen met onze adviezen, begeleiding bij schade, het beantwoorden van vragen enzovoort. Dat is onze drijfveer.

Een persoonlijk advies in de buurt?

Bel ons voor een afspraak 0512 54 06 56